Δωμάτια

Το Syia Hotel αποτελείται από άνετα μονόχωρα studios και δίχωρα διαμερίσματα. Τόσο τα studios, όσο και τα διαμερίσματα μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 3 και 4 άτομα αντίστοιχα. Περαιτέρω χρέωση υπάρχει από την στιγμή που φιλοξενηθεί κάποιο επιπρόσθετο άτομο. Το Syia Hotel επίσης περιλαμβάνει και ειδικά διαμορφωμένα studios για την φιλοξενία ατόμων με ειδικές ανάγκες.

1/5
Μέγιστη Χωρητικότητα: 2 Ενήλικες + 1 μωρό
Ένα τυπικό studio αποτελείται από δύο κρεβάτια με ορθοπεδικά στρώματα, μία μεγάλη και ευρύχωρη ντουλάπα, air-condition, mini bar, τηλεόραση με δορυφορικά κανάλια, και ένα μοναδικό καναπέ που μετατρέπεται σε μονό κρεβάτι με ορθοπεδικό στρώμα.
 
Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με ψυγείο, μάτια κουζίνας, καφετιέρα φίλτρου, φρυγανιέρα, βραστήρα, τραπέζι, και μία ποικιλία κουζινικών σκευών.
 
Τέλος, το πολυτελές μπάνιο διαθέτει και πιστολάκι μαλλιών.

Κράτηση σε 2 λεπτά!

1/7
Μέγιστη Χωρητικότητα: 2 Ενήλικες + 1 παιδί & 1 μωρό
Ένα τυπικό διαμέρισμα αποτελείται από δύο κρεβάτια με ορθοπεδικά στρώματα, μία μεγάλη και ευρύχωρη ντουλάπα, δύο air-conditions, mini bar, τηλεόραση με δορυφορικά κανάλια, και ένα μοναδικό καναπέ που μετατρέπεται σε διπλό κρεβάτι με ορθοπεδικά στρώματα.
 
Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με ψυγείο, μάτια κουζίνας, καφετιέρα φίλτρου, φρυγανιέρα, βραστήρα, τραπέζι, και μία ποικιλία κουζινικών σκεύων.
 
Τέλος, το πολυτελές μπάνιο διαθέτει και πιστολάκι μαλλιών.

Κράτηση σε 2 λεπτά!

Με την αποστολή των email σας , την πραγματοποίηση online κρατήσεων, ή με την εγγραφή στις λίστες μας αποδέχεστε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνήσει με την πολιτική απορρήτου της εταιρείας μας.