Το Syia Hotel αποτελείται από άνετα μονόχωρα studios και δίχωρα διαμερίσματα. Τόσο τα studios, όσο και τα διαμερίσματα μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 3 και 4 άτομα αντίστοιχα. Περαιτέρω χρέωση υπάρχει από την στιγμή που φιλοξενηθεί κάποιο επιπρόσθετο άτομο. Το Syia Hotel επίσης περιλαμβάνει και ειδικά διαμορφωμένα studios για την φιλοξενία ατόμων με ειδικές ανάγκες.

1/5
Μέγιστη Χωρητικότητα: 2 Ενήλικες + 1 μωρό
Ένα τυπικό studio αποτελείται από δύο κρεβάτια με ορθοπεδικά στρώματα, μία μεγάλη και ευρύχωρη ντουλάπα, air-condition, mini bar, τηλεόραση με δορυφορικά κανάλια, και ένα μοναδικό καναπέ που μετατρέπεται σε μονό κρεβάτι με ορθοπεδικό στρώμα.
 
Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με ψυγείο, μάτια κουζίνας, καφετιέρα φίλτρου, φρυγανιέρα, βραστήρα, τραπέζι, και μία ποικιλία κουζινικών σκευών.
 
Τέλος, το πολυτελές μπάνιο διαθέτει και πιστολάκι μαλλιών.

1/7
Μέγιστη Χωρητικότητα: 2 Ενήλικες + 1 παιδί & 1 μωρό
Ένα τυπικό διαμέρισμα αποτελείται από δύο κρεβάτια με ορθοπεδικά στρώματα, μία μεγάλη και ευρύχωρη ντουλάπα, δύο air-conditions, mini bar, τηλεόραση με δορυφορικά κανάλια, και ένα μοναδικό καναπέ που μετατρέπεται σε διπλό κρεβάτι με ορθοπεδικά στρώματα.
 
Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με ψυγείο, μάτια κουζίνας, καφετιέρα φίλτρου, φρυγανιέρα, βραστήρα, τραπέζι, και μία ποικιλία κουζινικών σκεύων.
 
Τέλος, το πολυτελές μπάνιο διαθέτει και πιστολάκι μαλλιών.

Με την αποστολή των email σας , την πραγματοποίηση online κρατήσεων, ή με την εγγραφή στις λίστες μας αποδέχεστε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνήσει με την πολιτική απορρήτου της εταιρείας μας.

Find us

Sougia Selinou

Chania Crete

Greece

MHTE: 1042K033A0022601

Call us to book

+30 2823051174

  • Facebook Long Shadow
  • Twitter App Icon
  • Instagram App Icon
  • YouTube Basic Square
  • Pinterest App Icon
  • Flickr App Icon

©2014 Web Designer, Creator, and Content Director 

Vittorakis Markos

Privacy Policy